Застосовано санкції проти трьох учасників-порушників торгів на УУБ за напрямком «Необроблена деревина та пиломатеріали»

Українська універсальна біржа працює на засадах чіткого дотримання чинного законодавства, правил торгівлі та регламенту. Відтак, на електронному торговому майданчику діє постійний моніторинг учасників ринку щодо порушень вимог нормативно-правових документів та виконання зобов’язань сторонами до укладених договорів.

Наглядова рада ТОВ «Українська універсальна біржа» застосувала санкції до трьох учасників-порушників правил торгівлі, зокрема вимог Регламенту з організації та проведення біржових торгів з купівлі-продажу необробленої деревини та пиломатеріалів, які брали участь в аукціонах 19 квітня, 6 та 19 травня.

Для цих учасників санкції передбачають недопущення до участі у наступних аукціонах протягом трьох місяців, що будуть ініційовані лісовими господарствами Чернігівської області.

Застосування санкцій є вимушеною мірою для забезпечення рівних прав всіх учасників торгів, прозорості та конкуренції.

Наглядова рада ТОВ «Українська універсальна біржа» наголошує, що для недопущення виникнення подібних ситуацій необхідно дотримуватися правил торгівлі й виконання зобов’язань усіма учасниками торгового процесу.

Поділитися: