ТОВ «Українська універсальна біржа» запрошує аграріїв Чернігівської області запрошуються до біржової торгівлі сільгосппродукцією.

ТОВ «Українська універсальна біржа» – ліцензована товарна біржа,  яка запускає новий напрям з купівлі та продажу аграрної продукції. Пропонує учасникам відкриті та доступні кожному електронні аукціони (біржові торги), гарантії виконання біржових договорів, широкий перелік перевірених учасників та величезний набір цифрових сервісів.

Для учасників аграрного ринку це можливість розширити коло своїх контрагентів, які перевірені професійно, канали збуту та закупівлі, отримати кращу ціну, гарантії виконання договорів та цифровий сервіс.

Регіональний представник ТОВ «Українська універсальна біржа» в Чернігівській області – ТОВ «Чернігівський обласний агропромисловий аукціонний дім».

Фахівці ТОВ «Чернігівський обласний агропромисловий аукціонний дім» готові в зручний для Вас час провести презентацію та навчання з питань функціонування електронної торгової системи, забезпечити оперативну консультаційну підтримку, супровід у підготовці лотів та товару до купівлі чи продажу, безкоштовний та необмежений доступ до систем в режимі 24/7.

Більше інформації по проекту за посиланням – https://www.uub.com.ua/torgy-ta-auktsiony/agrarna-produktsiya/zagalna-informatsiya-pro-napryamok/

Контакти ТОВ «Чернігівський обласний агропромисловий аукціонний дім»:

м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 49-А, оф.212.

Тел. +380674618450

e-mail: chotapb01@ukr.net

Веб-сайт ТОВ «Українська універсальна біржа» – https://www.uub.com.ua/